Home / archiefcentraal / hhc wint knap van ijsselmeervogels

hhc wint knap van ijsselmeervogels

HHC Hardenberg heeft knap weten te winnen van IJsselmeervogels. Makkelijk was het niet voor de Hardenbergers, maar door vechtlust en strijdvermogen wisten de spelers de dure drie punten mee te nemen naar Hardenberg. De strijd in de Topklasse eindigde in 1-3.

Binnen twee minuten leek IJsselmeervogels al op voorsprong te komen. Echter zag scheidsrechter Serik en zijn collega met de vlag buitenspel in de knappe aanval van de thuisploeg. HHC kwam met de schrik vrij en leek hierdoor wakker te zijn geschrokken.

In de 17e minuut maakte IJsselsmeervogels het zichzelf onnodig moeilijk. Paul Bosschaart pakte met een domme overtreding op Gouriye een directe rode kaart. Uit de vrije trap die vervolgens werd genomen, net buiten de zestienmetergebied, werd er gescoord. De bal werd via de rebound binnen geschoten door Klok: 0-1.

Bij IJsselmeervogels liep het allemaal niet op rolletjes. De spelers toonde geen initiatief en het leek een rustige wedstrijd te gaan worden voor de uitploeg uit Hardenberg. Het werd allemaal niet moeilijker toen Penterman in de 71e minuut ook nog eens de 2-0 maakte en hij leek de wedstrijd hiermee te beslissen.

Toch was het vlak voor tijd nog even billenknijpen voor de Hardenbergers. Verheijdt wist vlak voor tijd te zorgen voor een knappe aansluitingstreffer. Deze aansluitingstreffer werd twee minuten te niet gedaan door Manuhutu die voor HHC de 1-3 tegen de touwen schoot. Hiermee gingen de punten knap mee terug in de bus naar Hardenberg.

Door deze winstpartij heeft HHC acht punten uit vier wedstrijden. Hiermee heeft de ploeg beslag gelegd op de vierde plaats. Het verschil met koploper Kozakken Boys is vier punten. Volgende week mag HHC aantreden tegen FC Lisse die nu op een zevende plek staat.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.