hhc verspeelt twee punten tegen fc lisse

In de topklasse heeft HHC Hardenberg de thuiswedstrijd tegen FC Lisse met 0-0 gelijkgespeeld. Vorige week won HHC nog met 1-3 van IJsselmeervogels. Lisse verloor vorige week in eigen huis met 1-4 van de amateurs van Ajax. Voor aanvang bezette HHC de vijfde plek, FC lisse de negende.

FC Lisse kreeg in de eerste helft de beste kansen en had twee maal kunnen scoren. Voor de rest gebeurde er eigenlijk weinig in de tweede helft. Beide ploegen konden geen goed voetbal op de mat leggen. De ruststand was dan ook 0-0.

HHC kwam beter uit de kleedkamer en zette FC Lisse flink onder druk. Het kreeg dan ook grote kansen via Gouriye en Penterman, maar wist niet te scoren. FC Lisse hield vooral tegen, maar was toch gevaarlijk via snelle counters. In de 75e minuut werd een doelpunt van HHC afgekeurd vanwege buitenspel. Een paar minuten later pakte Roel de Goede zijn tweede gele kaart en mocht hij gaan douchen. Ondanks dat HHC de slotfase met een man minder speelde, zette het nog goed druk op Lisse. De ballen wilden er echter niet in en zo eindigde de wedstrijd in de brilstand, 0-0.

Volgende week speelt HHC de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Excelsior Maassluis. FC Lisse speelt dan thuis tegen GVVV.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.