het roode hert sponsort heren 7 asc62

Het Roode Hert is de nieuwe sponsor van de Heren 7 van ASC’62 Dalfsen. Voordat het team afgelopen weekend voor een oefenwedstrijd naar Nieuwleusen vertrok werd de sponsordeal beklonken op het terras van Het Roode Hert. Koffie met krentenbrood als start van het nieuwe seizoen en een goede samenwerking.

Moes Hartman, eigenaar Roode Hert, ziet deze sponsoring als een stukje sociale betrokkenheid met het dorp Dalfsen. Hij sponsort niet alleen beide Dalfser voetbalclubs, maar is ook betrokken bij andere (sport)verenigingen. In de bijna zeventien jaar dat Moes en zijn gezin in Dalfsen wonen heeft hij gemerkt dat dit een goede manier is om snel te integreren. “Het is niet alleen nemen als ondernemer, je moet ook geven.” Moes was ooit speler bij ASC’62, maar vanwege de drukke werkzaamheden op zaterdag voetbalt hij nu bij SVD en in de zaal. Er wordt al wel gesproken over (oefen)wedstrijden tussen ‘zijn’ beide teams.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.