Home / archiefcentraal / grootens strandt in eerste ronde euk sambo

grootens strandt in eerste ronde euk sambo

Martijn Grootens van Emsland uit Ommen is er zaterdag niet in geslaagd te verrassen op de EU Kampioenschappen Sambo. De Grootens strandde in de eerste ronde van de -82 kg klasse.

Zes leden van verschillende samboclubs uit oost en midden Nederland deden zaterdag mee aan de tiende EU Kampioenschappen Sambo. De delegatie van de Sambo Bond Nederland wist in Tallinn, Estland twee keer brons te veroveren tijdens dit sterk bezet kampioenschap.

Johan Jaspers Faijer uit Hoogeveen wist in de klasse tot 74 kg niet te winnen van de nationaal kampioen van Ierland. Michel Blaauwgeers uit Coevorden mocht wel herkansen in de -82 kg klasse maar bleef steken op een vijfde plaats. Bij de junioren tot 60 kg werd Darnell Bakker, eveneens uit Coevorden, uiteindelijk zevende in een flinke poule.

In de klasse tot 68 kg moesten de broers Pim en Tom Graafland uit Zegveld het opnemen tegen voornamelijk de EU-landen uit het Oostblok. Beide kwamen in de herkansing en wisten de partij om de derde plaats winnen. Met tweemaal brons op zak mag bondscoach Frank Ningbers uit Ommen tevreden terugkijken op een groots toernooi.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.