gramsbergen grijpt alsnog de winst tegen scd

Gramsbergen had thuis 94 minuten nodig om SCD’83 op de knieën te krijgen en haalde daarmee de eerste 3 punten in deze prille competitie binnen. Wij ontvingen een verslag.

In de eerste helft was het SCD’83 dat aardig acteerde en al snel stond het op een 0–1 voorsprong. Na de eerste speldenprik van de thuisploeg kreeg SCD’83 in de 3e minuut een vrijtrap ongeveer 25 meter voor het doel van Jur Kosters het was Nick Dekker die met precisie de bal in de hoek schoot.

Na 13 minuten keek Gramsbergen zelfs tegen een 0 -2 achterstand aan, de vrijetrap van Frank Redder op links belande bij Nick Dekker die Erik Wencker vond even leek doelman Kosters de kopbal onder controle te hebben maar dat gebeurde volgens scheidsrechter Moeken( die het deze middag met zijn manier van handelen niet tot ieders zin floot) die er kort opstond achter de lijn 0- 2. Het leek of dat Gramsbergen door de treffers wakker was geschut het begon meer en meer van zich af te bijten en gooide meer body in de strijd en het kreeg mogelijkheden na 32 minuten schoot Lars Kieft op aangeven van Bart Wind de aansluiting achter Robert Withaar die daarvoor al een aantal keren handelend moest optreden 1 – 2.

Daarna hielden beide ploegen elkaar aardig in evenwicht met kansjes voor elkaars doelen maar geschoord werd niet meer voor de rust. Gramsbergen had in de tweede helft het geluk aan zijn zijde dat SCD’83 in de 46e minuut de voorsprong niet verder kon uitbouwen Frank Redder miste in eerst instantie de voorzet van Nick Dekker waarop Mark van der Graaf buiten bereik van Kosters de paal raakte. En de aanhang van de thuisploeg hield kort daarop de adem in toen de vrijetrap van Dekker rakelings naast de paal belandde.

Daarna was het kruit verschoten aan de kant bij SCD’83 dat toe moest zien dat Gramsbergen meer en meer het initiatief naar zich toe trok. Na een uur spelen had Gramsbergen de stand gelijk getrokken Bart Wind zag bij de te nemen vrijetrap (25 meter ) dat een deel van het doel werd vrijgelaten en knalde onhoudbaar voor Withaar de bal binnen 2 -2.

SCD’83 worstelde zich door de moeilijke fase van de wedstrijd heen het schreeuwde nog om een strafschop maar daar waar Moeken het niet deed bij Gramsbergen in de eerste helft was hij nu bij Nick Dekker ook niet van plan ondanks dat het er een was. De wedstrijd leek net als vorig seizoen op een puntendeling uit te draaien tot het luckyschot van Bart Wind vanaf de rechterkant 4 minuten in blessuretijd. SCD’83 kreeg een onterecht geven cornerbal aan Grambergen niet voldoende weg deze viel voor de voeten van Wind bijna aan de zijlijn die met een geweldige omhaal de bal binnen knalde en de eindstand op 3 – 2 bepaalde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.