fc rdc walst over kloosterhaar heen

In klasse 2H heeft FC RDC met maar liefst 0-6 gewonnen van Kloosterhaar. FC RDC heeft hierdoor 12 punten uit vier wedstrijden. Kloosterhaar beleeft het tegenovergestelde en staat nog met lege handen na vier wedstrijden.

Het duurde ongeveer 20 minuten voordat RDC begon met scoren, 0-1. In de tien minuten hierna wist RDC nog drie keer te scoren. De wedstrijd was dus al volledig gespeeld bij een ruststand van 0-4. Kloosterhaar kon zich op gaan maken voor een nog grotere blamage in eigen huis. In de tweede helft wist RDC nog twee maal te scoren en werd de eindstand op 0-6 bepaald. Een kansloze middag voor Kloosterhaar in eigen huis. RDC heeft goed gewerkt aan het doelsaldo en heeft nu al 17 doelpunten gemaakt in de vier wedstrijden. Hierin kreeg de ploeg uit Deventer pas één doelpunt tegen. Kloosterhaar heeft pas drie doelpunten gemaakt en kreeg daarin al 25 doelpunten tegen. Zo krijgt Kloosterhaar per wedstrijd gemiddeld 6.25 doelpunten tegen, een zorgelijke ontwikkeling.

Volgende week speelt koploper FC RDC thuis tegen SVI. Hekkensluiter Kloosterhaar gaat dan op bezoek bij het veel hoger geplaatste Den Ham.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.