erik koedijk de grote man tegen ulu spor

Dalfsen verslaat op de eerste speeldag Ulu Spor met 2-6. De gevierde man aan de kant van Dalfsen was Erik Koedijk. Hij scoorde vijfmaal tegen de de ploeg uit Zwolle.

Al na acht minuten trof Koedijk doel op sportpark Het Hoge Laar. Vervolgens kwam Ulu Spor na een kwartier spelen langszij. Een minuut voor rust bracht Koedijk de 1-2 voor Dalfsen op het scorebord. Koedijk:”Wij hebben het onszelf erg moeilijk gemaakt in de eerste helft. De thuisploeg maakte de gelijkmaker, maar daarnaast hebben ze geen kans gecreëerd in de eerste helft.”

Kort na rust werd de tussenstand vergroot voor Dalfsen. Remco Hultink vond in de 49e minuut het net. Een tiental minuten later verkleinde Ulu Spor de marge weer naar één doelpunt. Hierna was het Koedijk die in twintig minuten tijd een hattrick op zijn naam liet noteren.

”Ulu Spor kwam na een uur spelen op 2-3. Hierna dachten ze dat ze een resultaat tegen ons konden halen. Ze speelden op de aanval en dat leverde achterin bij Ulu Spor ruimte op. Hier hebben we goed gebruik van gemaakt. Na de 2-4 was de wedstrijd gelopen”, aldus Koedijk.

Over de mooiste treffer van de middag hoefde Koedijk niet lang na te denken. ”Dat was de eerste. Ik werd aangespeeld vanaf het middenveld. Trok vervolgens langs de verdediging en schoot de bal daarna in de rechterhoek.”

Zondag 14 september treedt Dalfsen thuis aan tegen ABS. Ulu Spor speelt aankomende zondag in Ommen tegen OVC’21

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.