Home / archiefcentraal / energy ommen maakt geschiedenis

energy ommen maakt geschiedenis

De handtekeningen zijn gezet en ook de juridische kant van de fusie tussen gymvereniging OKK en GVO beklonken. Met de ondertekening van alle officiele stukken is sinds 16 september Energy Ommen een feit. “Het heeft allemaal lang geduurd, maar we hebben er het volste vertrouwen in dat wij met z’n allen deze club verder gaan opbouwen. Samen de schouders er onder en dan gaan we heel ver komen”, vertelt de opgetogen voorzitter Hetty Timmerman.

Het afgelopen jaar heeft de fusievereniging zich al naar buiten toe gepresenteerd als Energy Ommen. In praktische zin was de fusie al een feit. Een gezamenlijk lesrooster, één bestuur en één leidersteam. “Door het samensmelten van de twee verenigingen kwamen ook soms minder leuke zaken aan het licht, waar bij de fusiecommissie, bestuur, leiding en leden hun geduld wel eens op de proef werd gesteld. Maar degene met de langste adem blijft staan! Energy Ommen bedankt vooral haar leden voor het geduld tijdens dit complexe traject. Ook nodigen we iedereen uit om eens een les mee te doen . We zijn er voor jong en oud. Zelfs voor volwassenen met hartproblemen. Hierbij wordt altijd gezorgd voor proffesionele hulp tijdens de lessen. Veiligheid voorop.”

Kijk voor alle lestijden op www.energyommen.nl/lesrooster

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.