drukke open dag landhuis van imminkhoeve

Inwoners van Lemele, Ommen, Dalfsen en omstreken en overige geïnteresseerden mochten zaterdag een kijkje nemen in het Landhuis van Imminkhoeve in Lemele. In groten getale kwamen mensen af op deze zonnige open dag.

De koffie – inclusief heerlijk petitfours mét het nieuwe Imminkhoeve logo – stond voor alle gasten klaar. Bezoekers mochten het gehele Landhuis bekijken en werden tijdens hun rondgang door het prachtige pand bijgepraat door de aanwezige medewerkers van Imminkhoeve.

Velen waren verrast door de omvang en luxe aankleding van het Landhuis. ‘Wat prachtig, wat sfeervol, geen idee dat het zo mooi was’, waren veelgehoorde opmerkingen van de gasten.

Op de Brink, het plein dat de accommodaties in Lemele met elkaar verbindt, presenteerde Immink zorg zich gezamenlijk met Zonnehuisgroep IJssel-Vecht. Daarnaast waren er stands waar bezoekers zich konden aanmelden als vrijwilliger of donateur. Ook aan de kinderen was gedacht. Zij konden zich laten opmaken bij Glenn Glitter en ze konden hun energie kwijt op het nabijgelegen springkussen.

Het team van Imminkhoeve kijkt terug op een geslaagde open dag. Aanstaande zaterdag volgt een tweede open dag. Deze is speciaal voor vakantieorganisaties, die reeds vakanties organiseren bij Imminkhoeve, zoals De Zonnebloem en het Rode Kruis. Vanzelfsprekend zijn ook organisaties, die nog niet eerder bij Imminkhoeve vakanties hebben geboekt, van harte welkom om zo een indruk van het Landhuis te krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.