directeur pec zwolle stopt per direct

Van Wonderen heeft besloten terug te treden op het moment waarin de club, na de promotie vanuit de Jupiler League in 2012, de gewenste positie inneemt als stabiele middenmoter in de Eredivisie. Recentelijk werden er in de vorm van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal ook nog twee prijzen aan de palmares van de club toegevoegd. In de afgelopen periode heeft Van Wonderen met zijn commerciële team de sponsoren in het toplevel voor meerdere jaren aan de club verbonden. Hiermee is er een basis gelegd voor verdere groei van de club.

PEC Zwolle bedankt Van Wonderen voor zijn inzet en betrokkenheid bij de ontwikkeling van PEC Zwolle en wenst hem veel succes in het vervolg van zijn carrière. De positie van Van Wonderen wordt voorlopig op interim basis ingevuld door Adriaan Visser, de huidige voorzitter van PEC Zwolle.

Edward van Wonderen: ,,Ik ben er trots op om drie jaar bij PEC Zwolle te hebben gewerkt. De komende periode ga ik gebruiken om mijn werkzaamheden over te dragen. Graag wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.