Home / archiefcentraal / datrion diplomas in dalfsen uitgereikt

datrion diplomas in dalfsen uitgereikt

In het gemeentehuis van Dalfsen zijn vrijdagavond de Datrion-diploma’s en Datrion-staanders uitgereikt. Alle deelnemers die zowel aan de wandel3daagse, de fiets3daagse en de zwem4daagse hebben meegedaan kregen uit handen van Burgemeester Noten, wethouder von Martels en wethouder Agricola een extra

herinnering.

Voor 19.00 uur was het al een drukte van belang op het plein voor het gemeentehuis. Bij binnenkomst kregen de deelnemers wat de drinken waarna ze in groepjes door liepen naar de burgemeester en de wethouders. Voor alle kinderen toch een bijzonder moment en een knappe prestatie.

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.