cheque vechtdal evenement voor voedselbank

De Stichting Vechtdal Evenementen heeft een bedrag van 1.500 euro gedoneerd aan de Voedselbank in Nieuwleusen en Dalfsen. Namens de voedselbank nam Gerrie van Lenthe de cheque in ontvangst. Voor dit bedrag worden producten gekocht waar behoefte aan is. Het zou mooi zijn dat de lokale samenleving hier aan mee helpt zodat het bedrag zo goed mogelijk besteedt kan worden en misschien dit bedrag nog wel vergroot wordt. Dit kan bijvoorbeeld door kortingen, schenkingen in natura of in contanten. Aanmelden kan via midfeest@gmail.com.

Doel

Het doel van Vechtdal Evenementen is om leuke evenementen in Nieuwleusen en omgeving te organiseren en met de opbrengst plaatselijke en regionale goede doelen te steunen. Twee jaar geleden begon de organisatie met het EK-plein in Nieuwleusen. Een financieel succes was dit niet, maar de Nieuwleusenaren hebben ervan genoten en ook bij de Gemeente Dalfsen werd goodwill gekweekt.

In mei van dit jaar werden het Midfeest georganiseerd met een Hollandse avond en een Rockfest. Door een grote groep vrijwilligers en werd er mee geholpen, zodat het feest op een verantwoorde manier georganiseerd werd. Ook financieel was het een succes zodat aan de doelstelling om de opbrengst terug te laten vloeien naar de gemeenschap kan worden voldaan.

Wanneer vrijwilligers zich blijven inzetten voor de Evenementen en bezoekers blijven komen kan Vechtdal Evenementen ook in de toekomst plaatselijke en regionale goede doelen blijven steunen.

Teenage Party en Oktoberfest

In een feesttent op het Evenemententerrein in Nieuwleusen staan binnenkort al weer 2 evenementen op het programma. Op 26 september een TEENAGE PARTY met het grootste schuimkanon van Nederland. De party voor de jeugd t/m 17 jaar begint om 20.00 uur en is om 23.00 uur afgelopen. De bekende D.J. Red Devil verzorgt de muziek. De entree is slechts € 2,50.

Op 27 september wordt de tent compleet ingericht in Oktoberfest-stijl voor een groots OKTOBERFEST met diverse artiesten. Kaarten kosten in de voorverkoop € 10,00 en zijn te koop bij The Read shop. Aan de kassa betaalt u € 15,00. Voor € 50,00 kan er ook een tafel (inclusief hapjes) gereserveerd worden via telefoonnummer: 0529-481234.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.