cecil store krijgt een nieuwe eigenaar

Damesmodezaak Cecil in Ommen komt per 1 september in andere handen. Herma Stoel, als verkoopster al jaren een bekend gezicht in de winkel, gaat het stokje van Sabine Berns overnemen.

Op 7 augustus 2007 gingen de deuren van de modezaak aan de Kruisstraat 1 te Ommen voor het eerst open na een grondige renovatie van dit monumentale pand. Het was het begin van Cecil Store Ommen. Sabine heeft er sindsdien al die tijd met veel plezier de winkel gerund. Maar na zeven jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Toen de kans zich voor deed om de winkel over te nemen hoefde Herma daar niet lang na te denken. “Dit is toch altijd wel een stille droom van me geweest”, vertelt ze. “Ik ben nu zes jaar werkzaam bij Cecil Store Ommen en was ook wel toe aan een nieuwe uitdaging. Iets wat je met zoveel plezier doet en dat je daar nu je eigen draai aan kunt geven, dat is toch helemaal geweldig!”

De toekomstige eigenaresse is helemaal op haar plek. “Ik vind het fijn hier in Ommen, de gemoedelijke sfeer past gewoon heel erg goed bij mij. Vaak zeg ik, mijn werk dat is mijn hobby en zo voelt het ook. Ik vind het geweldig als mensen weer blij en tevreden de deur uit gaan. Mensen vragen wel eens: wel eerlijk zeggen of je het leuk vindt staan. Dan is mijn reactie ‘zoals ik zelf graag behandeld wil worden, zo behandel ik onze klant ook’. Een praatje maken en een lekker bakje koffie drinken op z’n tijd hoort daar ook bij”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.