Home / archiefcentraal / cda ontevreden over inrichting ommermars

cda ontevreden over inrichting ommermars

Het CDA Ommen vindt dat de inrichting van de Ommermars te wensen overlaat. “Vorig jaar is er een gemengd bloemenbed ingezaaid en heeft deze prachtig gebloeid, met als gevolg dat daar veel vlinders en insecten op af kwamen. Dit terrein is dit jaar echter niet of onvoldoende onderhouden. Er is gemaaid, maar het maaisel is niet verwijderd met als gevolg dat er van de oorspronkelijke bloemenzee niets meer over is.”

Daarnaast is volgens de partij onder andere de aanwezige slenk onvoldoende diep uitgegraven waardoor hier niet of nauwelijks water in staat. “Het bleek dat De Vereniging voor Natuur en Milieu ‘De Vechtstreek’ voor de inrichting van de Ommermars een plan heeft uitgewerkt waarin onder andere ruimte is voor strandjes aan De Vecht. Het CDA wil weten of de gemeente op de hoogte is van de situatie en of het van plan is om de inrichting op te pakken.

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.