bv natuurlijk komt met praktische duurzaamtips

Het idee van de BV Natuurlijk komt van Hugo Willemsen van installatiebedrijf Willemsen/Nijhof uit Heino/Broekland en energiedokter Ron Stet uit Deventer van Coen Energie Comfort. Samen met ’t Natuurlijk Huus in Raalte is het concept verder uitgerold. Daarmee zijn de participanten van het eerste uur meteen genoemd. Maar bijvoorbeeld bouwtechnisch tekenaar en strobaalbouwdeskundige Herman Harms is ook al aangehaakt, net als Bouwbedrijf Jansman, Eco Bouwen Salland, de Grontmij. In2Light en Estufa. De BV Natuurlijk praat nog met andere bedrijven over participatie. Aanmeldingen zijn welkom.

De BV Natuurlijk wil ondernemers en particulieren vooral heel praktisch voorthelpen. Geen loket waar je vraag open antwoorden oplevert, maar een loket waar ondernemers denken omzetten in doen, waar je dus praktische oplossingen aangeboden krijgt van de vakman.

Voorbeeld: je wilt verbouwen, hebt eigenlijk wel interesse dat te doen met oog voor het milieu, dan kun je bij De BV Natuurlijk te horen krijgen hoe je dat aan moet pakken. Van tekening, via bouwbegeleiding en installatiekeus naar een perfecte inrichting. Met de leuke conclusie dat het vermoedelijk ook nog geld scheelt ook.

Je spaarlamp komt na vijf jaar wel heel langzaam op stoom. Is LED al een goed alternatief? De BV Natuurlijk weet dat. Benieuwd hoeveel je kunt besparen door betere isolatie? De energiedokter doet een check up, geeft aan waar het lek zit, maar weet ook gelijk de oplossing. En voor wie eerst nog op ideeën gebracht wil worden: ’t Natuurlijk Huus houdt geregeld excursies.

De BV Natuurlijk houdt iedere dinsdagavond spreekuur. Je moet je daar wel voor aanmelden via bvnatuurlijk.nl. Daarnaast start De BV Natuurlijk een vraag- en antwoordrubriek in Salland Centraal, zodat je ook van de beste oplossingen op de hoogte gehouden wordt zonder naar het spreekuur te gaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.