bijeenkomst zelfstandig professionals uit ommen

“Natuurlijk is er ook tijd voor een netwerkborrel om elkaar in een ongedwongen sfeer beter te leren kennen.”

Voor de zomer zijn er al twee ‘pilot-bijeenkomsten’ gehouden en er bleek behoefte aan een dergelijke vereniging. De initiatiefnemers in Ommen constateerden dat er veel ZP’ers in Ommen woonachtig zijn (meer dan zeshonderd). Niet georganiseerd en ook elders niet aangesloten. Daarom is vooraf een behoefte-onderzoek gestart waarbij de KvK betrokken was en is er intensief contact geweest met bestaande verenigingen waaronder IJsselstein.

“In Ommen zijn voor bedrijven al de OVO, HVO, Business Club, LTO en de nodige politieke partijen. Ook voor Zelfstandig Professionals (zzp-ers / freelancers) is het belangrijk dat zij verenigd zijn. Het platform biedt voorlichting over bijvoorbeeld juridische zaken, administratie, belastingen, verzekeringen, incassohulp, marketing en tal van andere zaken waar zij als ondernemer mee te maken hebben. Maar kunnen ook sparren over werk-gerelateerde vragen; samen ideeën opdoen, antwoorden en inspiratie krijgen; medeleden verbinden met het eigen netwerk en elkaar werk gunnen. Daarnaast is het belangrijk dat zij vertegenwoordigd zijn als er over economische ontwikkelingen besloten wordt, zoals industriegebied, parkeerbeleid of regels voor werken aan huis. Volop thema’s dus waar zij hun voordeel mee kunnen doen.”

Rabobank Vaart & Vecht ziet het belang ervan in en ondersteunt de opstartfase. De avond is ook toegankelijk voor niet-leden binnen de doelgroep uit Ommen en het Vechtdal. Zij worden uitgenodigd de avond bij te wonen en zijn daarna natuurlijk van harte welkom zich aan te sluiten. Meer info via de Facebook-pagina van ZPOmmen en opgave voor deze avond via info@ZPommen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.