Home / archiefcentraal / avereest wint verdiend van rijssen vooruit

avereest wint verdiend van rijssen vooruit

In de thuiswedstrijd heeft Avereest verdiend gewonnen van Rijssen Vooruit. Na negentig minuten voetballen stond er een 2-0 eindstand op het scorebord. De doelpunten kwam op naam van Matthijs Platvoet en Barr Koster.

Door deze winstpartij leidt Avereest de dans in de 4e klasse D. Gevolgd door SDC’21 en Lemele die beiden twee punten achterstand hebben opgelopen in de drie speelrondes. Volgende week speelt Avereest tegen SDC’12. Om 14.30 wordt er gespeeld op Sportpark de Molendijk in Denekamp.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.