Home / archiefcentraal / auto palace ommen blijft groeien

auto palace ommen blijft groeien

“Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor leasing via onze leasemaatschappij Auto Palace Business Lease”, vertelt Rutger Dam Wichers, al enige jaren bedrijfsleider van Auto Palace Ommen, blij. “Bij ons profiteert u van de voordelen van een groot bedrijf, maar bent u nog steeds klant in plaats van nummer. In Ommen werken we al vele jaren met dezelfde mensen. Op deze manier staan wij staan dicht bij de klant.”

Dam Wichers: “Wij werken dagelijks aan onze dienstverlening en monitoren dit middels enquêtes. Zo is onze werkplaats ook zaterdags tot 17:00 geopend en bieden wij gratis haal- en brengservice, ook voor de omliggende plaatsen zoals Dalfsen, en wordt uw auto bij een onderhoudsbeurt gewassen. Een vervangende auto is bij onderhoud gratis. U betaalt alleen de benzine. De kosten voor APK zijn al jaren slechts 19,95 euro all-in, voor diesel en benzine en een kleine beurt, inclusief APK, kost slechts 99 euro voor auto’s van vijf jaar of ouder. En dat geldt voor alle merken.”

Nieuwe Peugeot 108

Na het grootte succes van zijn voorganger de Peugeot 107 is het tijd voor de nieuwe Peugeot 108. De 108 is een auto die zich in de stad als een vis in het water voelt, is chic en elegant vormgegeven. Deze compacte stadsauto heeft een verfrissend en origineel karakter, zowel met als zonder vouwdak. “Met zijn scherpe blik en strakke lijnen, de talloze manieren waarop hij gepersonaliseerd kan worden en de hightech, connected uitrusting beleeft u autorijden op een geheel nieuwe manier. De prijs is echter nog steeds scherp. Hij is leverbaar vanaf 9.690 euro of 208 euro per maand met Private Lease. U bent van harte welkom in ons bedrijf aan de Patrijsstraat 1 in Ommen. Voor meer informatie kun je kijken op www.autopalacegroep.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.