Home / archiefcentraal / asc62 wint seizoensopening

asc62 wint seizoensopening

ASC’62 kende in de thuiswedstrijd tegen Enter Vooruit een goede seizoensopening. Enter Vooruit, die vorige week al zijn eerste wedstrijd van het seizoen gespeeld had, kon op sportpark Gerner ASC’62 niet onder de duim krijgen.

Enter Vooruit begon het best aan de wedstrijd. Al in de 4de minuut werd door de voet van Henri Knol de 0-1 binnen geschoten. Enter Vooruit kende al een goed begin van het seizoen door in de thuiswedstrijd tegen Kloosterhaar met 6-2 te winnen. De huidige nummer twee van de competitie kon de goede start van de wedstrijd daarna geen vervolg geven. Al in de 13de minuut stelt ASC’62 orde op zaken door de 1-1 te maken via Matthijs van Gelder. Beide ploegen konden na de gelijkmaker niet echt meer een vuist maken waardoor 1-1 ook de ruststand bleef.

In de tweede helft was het ASC’62 die uit de startblokken schoot. Chiel Pasman schoot door een mooi uitgevoerde aanval van ASC in de 48ste minuut de 2-1 binnen. ASC’62 bleef daarna gevaarlijk rond het doelgebied van Enter Vooruit. Enkele kansen werden niet goed uitgespeeld waardoor de wedstrijd niet beslist werd. In de laatste paar tien minuten van de wedstrijd zette Enter Vooruit nog in op een slot offensief maar een doelpunt werd hieruit niet meer gemaakt.

Door de overwinning van ASC’62 op Enter Vooruit hebben ze een goede seizoensopening gekend. ASC’62 speelt volgende week uit tegen DZSV.

Lees ook

USV wint met 5-0 van Vilsteren

NIEUWLEUSEN/VILSTEREN – De ervaren coach Dik Runherd had de geel/zwarte Vilsteren-bus een klein uurtje uitstekend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.