Home / archiefcentraal / zomeravondconcert kruidenhoeve

zomeravondconcert kruidenhoeve

Traditiegetrouw wordt op zaterdag 16 augustus een zomeravondconcert gegeven in de Tuinen van Stichting De Kruidenhoeve in Balkbrug. Voor het theehuis brengen Luko Hans, piano, en Eliene Schuinder, fluit, een overwegend nieuw programma ten gehore met o.a. Zuid-Amerikaanse tangomuziek.

Luko Hans, muzikaal leider van diverse popkoren en muziektheater VAKK-Hardenberg, en de bekende Hoogeveense fluitiste Eliene Schuinder, treden al vele jaren samen op, waaronder in de Tuinen van De Kruidenhoeve. Veel vaste fans en vakantiegangers komen iedere zomer naar De Kruidenhoeve om te genieten van een bijzonder concert in deze sfeervolle ambiance. Op 16 augustus nemen zij u mee naar het Zuid-Amerika van de tangomuziek. Daarnaast spelen ze Franse en Italiaanse muziek uit de 20steeeuw van o.a. Donizetti, Satie en Taffanel. Er is ook ruimte voor een solistisch optreden van beide uitvoerenden. Het concert begint om 20.00 uur, maar voor tuinbezichtiging of een kopje koffie vooraf, kan men al om 19.00 uur terecht. Zo nodig is er slechtweer voorziening. U vindt de Kruidenhoeve op Den Oosterhuis 10, 7707 PE Balkbrug. Meer info en reserveren per mail info@kruidenhoeve.nl of telefoon 0523-656049.

Voor slechts € 9.- kan men genieten van een mooi concert, kan men de tuin bewonderen en krijgt men in de pauze een consumptie.

Lees ook

Ommerschans zit niet te wachten op bataljon getraumatiseerde asielzoekers

OMMEN – Er is flinke beroering ontstaan in het noordelijkste puntje van de gemeente Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.