Home / archiefcentraal / zaal reimink bijna klaar voor lelieshow

zaal reimink bijna klaar voor lelieshow

Zaal Reimink heeft afgelopen weekend een ware metamorfose ondergaan. Van de grote open ruimte is weinig meer te herkennen. Jan & Willy, de arrangeurs van lelieshow Lemelerveld b(l)oeit!, hebben met hun team verschillende wanden geplaatst. Alle machines, attributen en materialen die met de bollenteelt en/of landbouw van doen hebben, staan op hun plek in het arrangement. Dit vanwege het thema dit jaar: ‘bollenteelt door de jaren heen’.

Maandag is met het opsteken van de lelies begonnen. Vele tientallen soorten zullen worden gepresenteerd. Totaal worden ongeveer 5000 leliestelen in de lelieshow verwerkt.

De aanmeldingen voor de bloemsierkunstwedstrijd met lelies stromen ook lekker binnen. Wil je meedoen, meld je dan nu aan, want vol is vol. Zie voor informatie: www.lemelerveldbloeit.nl of like de facebookpagina Lelieshowlemelerveldbloeit.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.