yoga ommen gaat weer van start

In september begint Irene Vos weer met herstellende yogalessen. De lessen van Irene kunnen mensen met stress, spanningen en burn-outs helpen, maar ook mensen met fysieke klachten kunnen bij Irene terecht.

Irene maakt gebruik van elementen uit Critical Alignment Yoga. Stress, spanningen, burn-outs, het zijn termen die velen van ons niet vreemd in de oren zullen klinken. “Het is belangrijk om je bewust te zijn van je lichaam. Doordat we steeds vaker achter de computer zitten en daar steeds dezelfde houding aannemen en met ons hoofd werken, kunnen we ons lichaamsbewustzijn verliezen,” vertelt Irene. “Het is belangrijk om deze spanningen los te kunnen laten zodat het niet permanent wordt. Onbewust trek ik ook een doelgroep aan met fysieke klachten. Deze vorm van yoga is nog trager en kan helpen bij het herstellen van bijvoorbeeld een blessure of een ernstige ziekte zoals kanker.”

In de yogalessen van Irene draait alles om rust en ontspanning. “De sfeer is heel gemoedelijk en prettig. Yoga gaat om contact met jezelf en met je lichaam, maar ook om de communicatie daartussen. Het kan je geest vertragen, waardoor je lichaam meer ruimte heeft om te ervaren.” Na de lessen van Irene is er ruimte om indrukken uit te wisselen en soms ontstaan er hele mooie gesprekken. “Maar dit is geen verplichting. Alles mag, niets moet.”

De lessen van Irene vinden plaats in haar studio aan huis en in het centrum van Ommen, waardoor het voor iedereen gemakkelijk is te bereiken. “Ik geef ook les in de Carrousel. Dit is voor veel mensen een herkenbare en toegankelijke plek.” De lessen vinden ’s-ochtends en ’s-avonds plaats en als je een keer niet kunt komen is er altijd iets mogelijk. Op deze manier past Yoga Ommen in jouw drukke leven.

Het filmpje staat op haar website www.yogaommen.nl en is voor iedereen toegankelijk. Maar er zijn genoeg redenen te bedenken om ook naar haar les te komen. “Waar een filmpje op YouTube doorgaat, neem ik de tijd voor mijn cursisten. En voor sommige deelnemers vormt de geplande les extra motivatie om tijd aan jezelf te besteden.” aldus Irene.

Voor meer informatie en het lesrooster kijk op www.yogaommen.nl, mail yogaommen@gmail.com of bel 06-81 47 20 01.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.