Home / archiefcentraal / wilheminaplein klaar voor slobberfeest

wilheminaplein klaar voor slobberfeest

Er wordt druk gebouwd op het Wilheminaplein in Hardenberg, aanstaande donderdag en vrijdag wordt er het jaarlijkse Slobberfeest gehouden. Maar liefst twee dagen lang is het plein de locatie voor het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten. Naast het vele publiek, dat vaak speciaal terug komt van vakantie, zijn er diverse artiesten die het feestje compleet maken.

Donderdag 7 augustus opent de Groningse formatie Diep Triest de Hollandse avond. De alom bekende band is, met een aangepaste setting en een compleet nieuwe show, op dit moment één van de meest gevraagde bands. Daarnaast zal de ras-Amsterdammer Harry Slinger, bekend van de band Drukwerk, zal met zijn grootste hits het plein in een fantastische sfeer te brengen. Tussendoor mixt DJ Jan Gerrits de beste Hollandse meezingers en de nieuwste zomermuziek. Kortom een gezellig avondje Toppers in Hardenberg.

Vrijdag 8 augustus klinkt er weer stevige rock over het Wilhelminaplein. Winaar van The Clash of the Coverbands en de 3FM-award: Big Apple. Deze zes koppige formatie speelt actuele hits afgewisseld met de beste rock klassiekers en natuurlijk de lekkerste gouwe ouwe! Een daverende muzikale avond waarbij de band meer dan 90 songs ten gehore brengt wordt afgewisseld met coole acts, vette rekwisieten, stijlvolle kleding en een podium met licht en geluid om ú tegen te zeggen. Samen met DJ Jan Gerrits sluiten zij de 15e editie van het Slobberfeest feestelijk af.

Beide avonden starten rond de klok van 20.00 uur en de toegang is gratis. www.slobberfeest.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.