Home / archiefcentraal / wijkagent mag legaal bekogeld worden

wijkagent mag legaal bekogeld worden

Aanstaande woensdag is het Hans Mulder benefietconcert op het kerkplein in Ommen. Tijdens een veiling wordt er van alles aangeboden om woonzorgcentrum De Hoekstee te kunnen voorzien van een duofiets. Politie en brandweer werken ook mee. De wijkagent in Ommen, Jan Voortman, zorgt nu wel voor een erg bijzondere prijs.

Voortman stelt op Twitter dat hij zich aanbied als ME’er. “De hoogste bieder kan en mag mij nu legaal bekogelen. Dit is nu je kans. De opbrengst gaat ook naar de Hoekstee”, deelt de wijkagent zijn volgers mee.

De Hoekstee is een uniek kleinschalig woonzorgcentrum gelegen in het gezellige Ommen. Vanuit de serre kijkt men uit op het Vechtdal. De Hoekstee biedt zorg aan 32 psychogeriatrische cliënten. Bijna elke cliënt heeft een eigen kamer en per twee cliënten is er een ruime sanitaire unit aanwezig. De Hoekstee heeft ook een eigen dagvoorziening voor tien cliënten per dag.

Tijdens het Benefietconcert zullen er twee veilingen plaatsvinden. De opbrengsten zijn erg welkom bij het woonzorgcentrum. De Hoekstee wil namelijk voor haar demente bewoners een duofiets aanschaffen. Een dergelijke fiets kost om en de nabij 9.000 euro.

Achter de bar staan allemaal vrijwilligers bestaande uit het Ommer bedrijfsleven en overige bekende Ommenaren. De presentatie is wederom in handen van Arvin Mulder (de zoon van Hans Mulder, oud eigenaar Café de Herberg, die het benefietconcert ooit begon.

Tijdens het benefietconcert zullen er 2 hele mooie kavels geveild worden met diverse mooie en ludieke zake. We verklappen nog niet alles, maar in de te veilen kavels zitten talloze prijzen. De hoogste bieder kan bijvoorbeeld een uur golfles voor 4 personen van Kieran Quatermaine winnen of een middagje rondleiding door Malik Azmani voor 2 personen in de 2e kamer in Den Haag daar waar buitenstaanders nooit komen. Verder is er een half jaar gratis brood en een VIP arrangement in de skybox van FC Twente tegen Feyenoord te winnen. De rest van de prijzen laten we nog even geheim. De eerste veiling begint om 21.00 uur, zorg dat je er bij bent.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.