Home / archiefcentraal / voorlichtingsavond voor zwangere vrouwen

voorlichtingsavond voor zwangere vrouwen

De Saxenburgh Groep organiseert weer een voorlichtingsavond in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis te Hardenberg voor zwangere vrouwen en hun partner. De voorlichting is bedoeld om aanstaande ouders voor te bereiden op de komst van de baby en de kraamtijd thuis, maar ook op een eventuele ziekenhuisopname. Op maandag 25 augustus van 20.00 tot 22.00 uur staat de eerstvolgende voorlichting gepland.

Verschillende zorgverleners op het gebied van kraamzorg zullen voorlichting geven, zoals gespecialiseerde (kraam-) verpleegkundigen, verloskundige en lactatiekundige (verpleegkundige die gespecialiseerd is op het gebied van het geven van borstvoeding). Op de voorlichtingsavond wordt alles rustig en duidelijk uitgelegd en kunnen de aanstaande ouders met al hun vragen terecht bij de aanwezige professionals. Doordat de aanstaande ouders goed geïnformeerd zijn over wat ze kunnen verwachten, kunnen zij later met een beter gevoel terugkijken op de bevalling.

De voorlichtingsavond

Belangstellenden voor de voorlichtingsavond op 25 augustus kunnen zich aanmelden en ook desgewenst verdere inlichtingen krijgen bij het secretariaat gynaecologie, van 9.30 – 11.30 uur, telefoon (0523) 27 63 74, of aanmelden via het e-mailadres: j.hiddink@sxb.nl. De voorlichting vindt plaats in Brasserie Santé van het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg en is gratis toegankelijk.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.