voor ieder wat wils op tweede sukerbietendag

De jongste bezoekers van het Sukerbietenfeest vermaakten zich dan ook opperbest. Er waren maar liefst 155 kinderen op de kindermorgen afgekomen.

In de middag vermaakte jong en oud zich met een potje poker of darts tijdens het Café ’t Hoekje Poker&Dartstoernooi. Uit een zeer groot deelnemersveld wist Jort Krisman zich de beste pokeraar van Lemelerveld te noemen en gooide Antoine Feijen het best met de pijltjes. Feijen werd gekroond tot beste darter van het Sukerbietenfeest. De opkomst was groter dan ooit en dat zorgde voor een uitstekende sfeer.

Natuurlijk wordt er ook aan de Lemelerveldse senioren gedacht. De oudere garde speelde een potje klaver- of kruisjassen of werkte voor de tent een potje jeu-de-boule af. Mooi om te zien dat er voor elke leeftijdscategorie wel iets te doen is op het Sukerbietenfeest.

Gebruikelijk ieder jaar is het Lenferink Droomfeest, waarbij honderden mensen met een verstandelijke beperking een droommiddag wordt bezorgd. In de grote tent barstte één groot feest los onder leiding van DJ Team Het Einde en Ancora. Er werd zichtbaar genoten op deze middag en dat was ook te zien aan het grote aantal polonaises. Het Lenferink Droomfeest is al jaren een schot in de roos en dat werd op deze mooie donderdagmiddag maar weer eens duidelijk.

In de avonduren streden verschillende Lemelerveldse buurtgroepen tegen elkaar tijdens de Partyservice De Haan Buurtzeskamp. Vorig jaar was de eerste keer dat de zeskamp werd georganiseerd en dat was erg goed bevallen getuige het aantal aanmeldingen dit jaar. De Buurtzeskamp was niet alleen in trek bij de deelnemers. De vele toeschouwers hadden vanaf het terras uitstekend zicht op de strijd die zich voltrok tussen de buurtgroepen. Uiteindelijk kon er maar een buurt de beste zijn en dat was Dalmsholte west die overall het beste presteerde tijdens de zeskamp.

De avond werd afgesloten met de band Xclusive en DJ Hitch die ervoor zorgden dat er voor ieder wat wils was. Het Sukerbietenfeest heeft voor iedereen wat te bieden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.