volop werk aan de winkel voor usv

Op het Marslandentoernooi in Zwolle werd duidelijk dat USV Nieuwleusen haar zaakjes nog lang niet op orde heeft voor een succesvolle start in de nieuwe competitie. Peter Meijerink doet verslag:

In de eerste helft werden de blauwwitten op alle fronten overklast door s.v. Zwolle, het team van oud-USV coach Joshua Nijlant. Door doelpunten van Mo Bahlawan, Leon Hultink en een benutte strafschop van Jeffrey Hondebrink stond het na 17 minuten al 3-0 voor de thuisclub. Na wat personele omzettingen kwamen de mannen van trainer Theo van ‘t Zand in de tweede helft beter voor de dag. Tot doelpunten leidde dit echter niet en zodoende plaatste s.v. Zwolle zich redelijk eenvoudig voor de finale van haar eigen toernooi. Dinsdagavond staat voor USV de volgende serieuze wedstrijd op het programma. Dan moet het om 19.30 uur voor de beker in Balkbrug aantreden tegen zaterdag 4e klasser vv Avereest.

Zondag krijgt het toernooi in Zwolle een vervolg want dan speelt USV om 12.00 uur de troostfinale tegen Hoonhorst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.