Home / archiefcentraal / volle laatste montmartre dag in ommen

volle laatste montmartre dag in ommen

De laatste Montmartre-dag van dit jaar in Ommen is ook direct de meest succesvolle gebleken. Zaterdagmiddag zaten van 13.00 tot 17.00 uur 38 kunstenaars klaar om hun vaardigheden te tonen. Dat aantal overtrof de opkomst tijdens de eerdere twee edities dit jaar.

Het Kerkplein in Ommen vormde weer het decor voor de Montmartre. Schilders, keramisten, beeldhouwers, houtbewerkers en andere kunstenaars presenteerden zich rond de kerk in Ommen. De kunstenaars lieten hun werk zien en waren allen actief aan het werk.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.