Home / archiefcentraal / vernieuwing trefkoele bijna afgerond

vernieuwing trefkoele bijna afgerond

De vernieuwbouw van Kulturhus Trefkoele+ is zo goed als afgerond. Eind augustus moet de hele verhuisoperatie achter de rug zijn, zodat op 1 september de deuren van het grootste Kulturhus van Overijssel wagenwijd open kunnen.

De eerste verhuiswagens vervoerden, volgens een strak geregisseerd verhuisplan, de inboedel van de verschillende organisaties die hun intrek in Kulturhus Trefkoele+ nemen.

Om de inwoners van Dalfsen, gebruikers, buurtbewoners en andere geïnteresseerden zo goed mogelijk te

(blijven) informeren over de vernieuwbouwplannen van de Trefkoele, heeft het projectteam van het begin af aan sterk ingezet op de uitwisseling van informatie met alle belanghebbenden. Onder andere door voorlichtingsavonden, consultatie van buurtbewoners, overleg met de gebruikersraad en nieuwsbrieven.

Omdat de vernieuwbouw nu op het einde aan loopt, komt er ook een einde aan de informatievoorziening.

Het eerste exemplaar van de laatste nieuwsbrief werd donderdag 21 augustus om 13.30 uur door bestuurslid John Buissink, namens de Stichting Ontmoetingscentrum Dalfsen, uitgereikt aan wethouder Ruud van Leeuwen.

Op 26 en 27 september zal er een open huis plaatsvinden in de Trefkoele+. Iedereen wordt via de laatste nieuwsbrief geïnformeerd over het open huis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John Buissink, hij is bereikbaar op 06-22746277 of Bregien Goosselink, bestuurszaken en communicatie gemeente Dalfsen, 0529-488361.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.