van levensverhaal tot levensboek

Zin en tijd om na de zomervakantie eens iets anders te doen? Dan is de cursus ‘Van Levensverhaal tot Levensboek misschien iets voor u.

Op dinsdag 16 september start Greet Woortmeijer weer een cursus Van levensverhaal tot levensboek. Tijdens 6 bijeenkomsten wordt u op weg geholpen bij het op papier zetten van uw levensverhaal. De cursussen vinden om de twee weken plaats. Het is makkelijker dan u waarschijnlijk denkt, omdat u veel hulp en tips krijgt. Liever niet in een groep? Privé kan nu ook!

In midden september start er weer een vervolgcursus. Bent u al eens begonnen met het opschrijven van uw levensverhaal maar kreeg u het nog niet af? Dan is dit uw kans om het weer op te pakken! De vervolgcursus bestaat uit 3 bijeenkomsten in 3 maanden, dus veel tijd om te schrijven.

Alle informatie vindt u op verhalenbron.nl

Mailen: verhalenbron@ziggo.nl Bellen: 0630247162

Meer foto's