Home / archiefcentraal / usv bekert door na grote winstpartij op balkbrug

usv bekert door na grote winstpartij op balkbrug

Balkbrug ligt uit de beker na een grote nederlaag tegen USV, dat met 0-4 te sterk bleek voor Balkbrug.

Na een verlengde vrije trap kon Rick Timmerman inkoppen bij de tweede paal, die daardoor de score in de 18e minuut opende. Sander Schaeffer kon drie keer genoteerd worden op het scoreformulier, hij speelde een goede wedstrijd.

Wat het meeste zal bijblijven bij deze wedstrijd zijn de drie penalty’s die werden gegeven door de scheidsrechter. ‘Erg zuur dat je er op deze manier uitvliegt. Drie penalty’s waarvan twee hoogst discutabel.’ De toeschouwer langs de lijn in Balkbrug doelt op de twee hands waarnemingen die werden gedaan door de scheidsrechter. ‘De speler krijgt de bal inderdaad tegen de arm maar er was zeker geen opzet in het spel. De speler hield de arm netjes langs het lichaam. Dit gebeurde twee keer in de wedstrijd en beide keren met geen enkele opzet. USV beklaagde zich beide keren bij de scheidsrechter. Hij was erg beïnvloedbaar en dat is erg zuur in zo’n bekerwedstrijd.’

Hoewel de scheidsrechter een paar keer een discutabele strafschop aan de tegenstander gaf, bleek USV uiteindelijk wel de terechte winnaar te zijn, gezien het vertoonde spel.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.