Home / archiefcentraal / telegraaf geeft gestrand bruidspaar nieuwe kans

telegraaf geeft gestrand bruidspaar nieuwe kans

Het trouwpaar dat gisteren in hun huwelijksboot tijdens de fotosessie motorpech kreeg op de Vecht bij Dalfsen, krijgt een herkansing. Dat meldt De Telegraaf. De Telegraaf Vaarkrant ondernam actie nadat het treurige berecht naar buiten kwam en benaderde de eigenaar van de snelste motorboot van Nederland. Hij bood vervolgens het echtpaar een nieuwe vaarsessie aan, in de supersnelle boot.

Post Workboats uit Urk is de bouwer van de Tornado-Rib, de snelle boot die wel 110 kilometer per uur kan varen. De boot heeft daarnaast een tank met een capaciteit van 500 liter. Die zal niet snel leeg geraken.

De identiteit van de twee gestrande huwelijkspartners is overigens nog niet bekend bij de redactie van De Telegraaf. De redactie vraagt de twee dan ook zich te melden bij de Telegraaf Vaarkrant om gebruik te maken van het aanbod.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.