sukerbietenfeest op volle toeren

Gelukkig werd de regenbui ontlopen en konden de deelnemers van het beachvolleybaltoernooi onder ideale omstandigheden haar wedstrijden spelen. Niet alleen bij het volleybaltoernooi was het goed vertoeven. In de grote tent vond weer het shantyfestival plaats. Honderden mensen konden genieten van verschillende koren die Nederlandstalige nummers ten gehore brachten. Er werd zichtbaar genoten, want er werd volop gedanst en geklapt. De sfeer was uitstekend.

Voor de allerkleinsten was er in de avond de Coop Badeendenrace. Deze activiteit is al jaren lang een schot in de roos voor de basisschoolkinderen. Met hulp van de brandweer worden tientallen badeentjes tegelijkertijd te water gelaten. De badeend die als eerste de oversteek maakt naar het eindpunt gaat er met de prijs vandoor. Voor vele kinderen één van de hoogtepunten van het Sukerbietenfeest.

Rondom het kroonplein vond tegelijkertijd het Ringsteken plaats. Een karavaan aan paard en wagens trok dwars door Lemelerveld en probeert zoveel mogelijk ‘ringen te steken’. Vorig jaar was de eerste editie en ondanks dat de weersomstandigheden in de avond minder werden was het wederom een heel spektakel om te zien.

Nieuw op het Sukerbietenfeest was overigens het Lasergamen. Jongeren konden verschuild achter verschillende objecten onderling uitmaken wie het beste kon lasergamen. De verschillende lasers zorgden voor een mooi spektakel op het evenemententerrein. De kinderen vermaakten zich dan ook opperbest. De avond werd muzikaal afgesloten met de rock-and-roll band Vezpa en DJ Benn. We zien jullie graag zaterdag en zondag op het evenemententerrein.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.