Home / archiefcentraal / sukerbietenfeest in stijl afgesloten

sukerbietenfeest in stijl afgesloten

Het feestterrein was afgeladen vol op de Super Sunday. In en rondom de tent waren verschillende activiteiten aanwezig om de bezoekers te vermaken. Direct naast de tent stond bijvoorbeeld een grote opblaasbare pannakooi opgesteld waar een voetbaltoernooi werd georganiseerd. Verder was Circus Salto aanwezig om de hele middag voorstellingen te houden en zorgde de Sallandse Zaagtrofee voor een bult lawaai en veel spektakel.

Overigens was er dit jaar voor het eerst de Sukerbietentriatlon. Naar een idee van Gerco Slotman werd besloten om dit jaar voor het eerst een dergelijke triatlon te organiseren. De deelname was overweldigend. Met maar liefst negentig deelnemers kan de eerste Sukerbietentriatlon nu al een succes genoemd worden. Na een lange tocht via het Overijssels kanaal en de Brandweg eindigden de deelnemers onder luid applaus op het volle feestterrein. Rijen dik stonden mensen de deelnemers toe te juichen. De eerste Sukerbietentriatlon mag met recht een succes genoemd worden.

De Super Sunday is inmiddels al enkele jaren een begrip in Lemelerveld. De tent loopt voor de laatste keer vol en op passende wijze wordt er afscheid genomen van het Sukerbietenfeest. Onder leiding van Party DJ Marcel was het genieten in de feesttent. Uiteraard kwam ook het welbekende ‘buikschuiven’ weer tevoorschijn. Met behulp van een flinke lading bier en zeep vlogen er weer verscheidende mensen over de tafels.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.