Home / archiefcentraal / sportcentrum emsland gaat weer van start

sportcentrum emsland gaat weer van start

Vanaf maandag 25 augustus is iedereen weer van harte welkom bij Sportcentrum Emsland in Ommen om deel te nemen aan het diverse sportaanbod.

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen kennis maken met Judo en Sambo. Judo staat bekend als een sport met opvoedkundige waarde. Leerlingen leren met elkaar omgaan en respect voor elkaar te krijgen. Veel ‘drukke’ kinderen wordt geadviseerd om op judo te gaan, maar ook ‘verlegen’ kinderen krijgen meer zelfvertrouwen en kunnen beter voor zichzelf opkomen.

Vanaf ongeveer 12 jaar kun je terecht bij het Kickboksen of het Jiu-Jitsu. In deze lessen trainen dames, heren en jongeren samen, maar er is ook een Just-Women kickboksgroep. Bij kickboksen ligt de nadruk op conditie, techniek en sparren. Jiu-Jitsu is een Japanse zelfverdedigingskunst waarmee men in een paar seconden een aanvaller kan controleren of uitschakelen.

Bij deze sporten komen structuur en discipline naar voren, evenals het respect hebben voor elkaar. Kom gerust eens langs om kennis te maken of een proefles te doen. Ook de ouders van onze judoka’s kunnen prima sporten bij Emsland. Met het gezinsabonnement is het fitnessen voor half geld! Kijk voor meer informatie op www.emsland-ommen.nl.

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.