spectaculair benefietconcert bij beerze bulten

Ter ere van het 65-jarig jubileum en in samenwerking met Van Hoorne Entertainment wordt op dinsdag 5 augustus een tweetal concerten gegeven om 16.00 uur en 19.00 uur in het theater van Beerze Bulten. Bekende Nederlandse artiesten als Maud Mulder, Ron Link, Geert Hoes, Abke Bruins, Marike Folles en Mark Haayema komen naar Beerze om van dit evenement een heus knalfeest te maken. Voor de jongste gasten zijn Woezel en Pip, Fien en Teun, Mike de Ridder, Peppa Big en Angelina Ballerina ook van de partij.

Aart Schroefdraad en zijn vriend Bultje ontvangen de artiesten als gasten op hun jubileumfeest. Samen brengen zij verschillende bekende en Beerze Bulten liedjes ten gehore. Als cadeau worden er cheques uitgereikt door de Bultje Foundation aan goede doelen. Na afloop van elk concert is er gelegenheid tot een Meet & Greet met de artiesten en karakters.

Na enkele jaren telkens voor 1 goed doel te kiezen, richtte Beerze Bulten in 2013 haar eigen Bultje Foundation op. Campinggasten en andere betrokkenen bij Beerze Bulten kunnen zelf doelen aandragen met de voorwaarde dat ze het welzijn van kinderen bevorderen. De volledige opbrengst van het benefietconcert komt ten goede aan de Bultje Foundation. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.beerzebulten.nl/benefietconcert of bij de receptie van Beerze Bulten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.