Home / archiefcentraal / ruiters over de hele wereld in ommen

ruiters over de hele wereld in ommen

Jumping de Driehoek organiseerde dit jaar voor het eerst een internationale paardensport dag. Het evenement werd met deelnemers uit ondermeer Spanje, Egypte, Koeweit en Colombia bezocht door mensen uit de hele wereld. Er werden snelle tijden neergezet door de deelnemers. Hieronder de uitslagen van de verschillende prijzen.

Frijlink Milieu Prijs, CSI1* 1.25m, Small Tour

De Frijlink Milieu Prijs, de eerste internationale springrubriek van de CSI1* van donderdag 14 augustus, is gewonnen door Diana Marsá-Lafarge uit Spanje. Met haar 12-jarige paard Oural Villelongue van Papillon Rouge was zij het snelste in de tweede fase van deze 1.25m rubriek in een tijd van 27.49.Als tweede eindigde Abdulrahman Al Fuzae uit Koeweit die de tweede fase foutloos aflegde in een tijd van 28.58s. Beste Nederlander was Michiel Brusse met zijn paard Chardon (v. Darco).

MS Schippers prijs, CSI1* 1.35m, Big Tour

Robert Vos won de eerste rubriek van de zware tour van de CSI1* 1.35m, de MS Schippers prijs. Hij legde deze direct op tijd af in een tijd 52.67 met de 11-jarige Wakiekie (v. Animo x Goodwill). Bart Clarys uit België legde beslag op de tweede plaats met Best Mix Evana (v. Querlybet Hero x Major De La Cour, 2004) met een tijd van 53.91. Farine (Marome x Orville) realiseerde een tijd van 54.23, die goed was voor de derde plaats voor haar ruiter Roberto Teran Tafur uit Colombia. Megan Laseur eindigde als vierde met haar merrie Zorah.

BoehringerIngelheim Prijs, CSI3* 1.40m, Small Tour

Egyptenaar Karim Elzoghby is met zijn 8-jarige merrie Symphonie De Fantelle (Allegreto x Super De Bourriere) de winnaar van de Boehringer Ingelheim Prijs 1.40m.Caroline Poels eindigde op de tweede plaats met Dorenta (v. Triomphe De Muze x Clinton) voor Pieter Devos uit België in deze rubriek Direct op tijd. Devos stuurde de hengst Simba Van Generhese naar de derde plaats (Indian Gold Van Castershoeve x Wolfgang).

Elanco Prijs, CSI3* 1.40m, Big Tour

Pim Mulder rijdt een thuiswedstrijd en wist op de eerste dag van de internationale wedstrijd wederom een rubriek te winnen. Woensdag 13 augustus won hij al het nationaal 1.20m. Met Blizzerd (Upgrade x Ahorn) was hij de snelste in 64.94 in deze direct op tijd rubriek. Ook de tweede plaats ging naar Nederland, naar Sjaak Sleiderink met de 9-jarige merrie van Nassau: Avalon, in een tijd van 65.91. Pilar Lucrecia Cordon uit Spanje legde beslag op de derde plaats met een tijd van 65.95 door de KWPN ruin Barnaby (Lovis Corinth x Concorde).

Kijk voor de volledige lijst met uitslagen op de website:

http://results.scgvisual.com/2014/stegeren/

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.