ron jans twee keer verdiend gewonnen

Ron Jans was na het behalen van de Johan Cruijffschaal euforisch over zijn elftal. “We wisten dat het moeilijk was, maar we wisten ook dat we een kans hadden. We hebben een team waarin iedere doet wat hij moet doen”, stelde de oefenmeester voor de camera van Fox Sports.

Hoewel de verslaggever van Fox op zoek was naar een reden aan Ajax-kant voor de stunt van PEC, wou Jans daar niets van weten. “Ik ga niet over Ajax, en wij hebben gewoon twee keer op een goede manier gespeeld en verdiend gewonnen”, blikte hij ook terug op de bekerwinst.

Hoewel PEC een aantal spelers was kwijtgeraakt in de afgelopen transferperiode, stond er toch weer een heel aardig team op de grasmat van de ArenA. Voor Jans kwam ook dit niet overwacht. Hij quote in dat licht een regel uit een nummer van volkszanger Stephen Stills: “If you can’t be with the one you love, love the one you’re with. We moeten het doen met de mensen die we hebben en daar had ik vertrouwen in.”

Dat vertrouwen betaalde zich dus uit in de eerste Johan Cruijffschaal in de historie van de club uit Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.