robotstofzuiger wandelt winkel uit

Het is geen grap en zeker geen reclamestunt, bezweert Gerard Dunnink van Electropoint Verhoeven in Dalfsen. Hun robotstofzuiger is verdwenen. Waarschijnlijk is de automatische stofzuiger de winkel uit gewandeld. Dat meldt RTV Oost.

Afgelopen zaterdag verdween de stofzuiger uit de winkelaan het Burgemeester van Bruggenplein. Dunnink en zijn drie collega’s hebben de hele winkel ondersteboven gehaald, maar hebben het ding niet kunnen vinden. Dus vermoeden ze dat de robot de wijde wereld in is getrokken. “Het is al eens eerder gebeurd, maar toen kwam een klant met het ding onder de arm de winkel binnen.” Hij snapt ook niet wat er mis is, want ze hadden net nieuwe batterijen in de geleider gedaan. Een geleider bepaalt hoever de robot weg kan.

Een ding is zeker. De robot is de Vecht niet ingereden. De winkel ligt dichtbij de rivier, maar er zit een blokkering op het apparaat zodat hij niet in een gat valt bijvoorbeeld. Dunnink heeft nog geen aangifte van vermissing gedaan bij de politie. “Dan sla je toch een enorme flater als blijkt dat-ie dan toch zomaar terug wordt gevonden.” Dus hebben ze de vermissing eerst alleen bij het bedrijf op deFacebook-pagina gezet en een mailtje gestuurd naar de plaatselijk nieuwswebsite Dalfsennet.nl. Het gaat om een iRobot van het merk Roomba. De robotstofzuiger heeft een ronde vorm en heeft een zwarte kleur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.