ricardo brink laat zich zien voor start racing

Testcoureur Ricardo Brink, van Start racing uit Nieuwleusen, heeft zich goed laten zien tijdens de Gamma racingday. Zijn 2 trainingssessies van zaterdag leverden hem een zesde plaats bij de start op. In het overvolle programma van de Gamma racingday moesten de motoren al om kwart voor tien van start.

Vlak voor de warming up bleek de motor niet goed te lopen en werd besloten om snel de reserve motor op te bouwen. Een hele klus voor het team en monteurs maar deze werd tijdig geklaard. Voor goed gevulde tribunes moest de START coureur bij de start al gelijk een plaats laten schieten. Er werd ronden lang een mooi gevecht gevoerd om de zevende positie met Ricardo vaak als aanvoerder van een groepje.

Vanwege een klein technisch mankement kon Ricardo net niet genoeg snelheid uit zijn fiets halen om het kwartet strijdende rijders voor te blijven tot op de finish. Meer dan een tiende plaats zat er niet in, maar met de originele motor en goede voorbereiding is de top vijf in zicht. Dit zal dan moeten gebeuren op 21 september als er een ONK race gereden wordt in het British Superbike weekend ook op Assen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.