Home / archiefcentraal / pleinfestijn hardenberg met topartiesten

pleinfestijn hardenberg met topartiesten

Zaterdag 30 augustus wordt in het centrum van Hardenberg de slotact gehouden van het zomerfestival: het Pleinfestijn. Die avond kun je swingen op het Marktplein met de topartiesten Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Erwin Nijhoff, Glennis Grace en Showband Beethoven. Het Pleinfestijn begint om 19.30 uur en de toegang is gratis!

Het Vechtdal Zomerfestival sluit spectaculair af met een gezellig Pleinfestijn dat een sterke line-up van artiesten kent. Xander de Buisonjé, Edsilia Rombley, Erwin Nijhoff, Glennis Grace en Showband Beethoven brengen hun muziek ten gehore op de mainstage. De Markt van Hardenberg wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot festivalterrein. De gemeente Hardenberg werkt samen met de lokale horeca en ondernemers aan dit festival om alles mogelijk te maken. Wethouder René de Vent: “Het Zomerfestival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenement voor en door de inwoners van Hardenberg. Het Pleinfestijn is hier een mooi voorbeeld van. Het is goed om te zien dat wanneer de kracht van Hardenbergse ondernemers wordt gebundeld, we zo’n grootschalig evenement kunnen neerzetten. Met recht een spetterende slotact.”

Vechtdal Zomerfestival

Het Pleinfestijn in Hardenberg is onderdeel van het Vechtdal Zomerfestival en wordt gehouden op zaterdag 30 augustus vanaf 19.30 uur. Het evenement is gratis toegankelijk. De Hardenbergse horeca ondernemers (verenigd in OMA) verzorgen de horeca tijdens het evenement en zorgen voor een prima aanbod van eten en drinken tijdens het concert. Kijk voor het volledige en actuele programma op www.vechtdalzomerfestival.nl

Het Vechtdal Zomerfestival wordt mede mogelijk gemaakt door; Stad Hardenberg Promotie, Brunink Serving Industry, Weekblad De Toren, Stichting Oma, Itter B.V. , Grolsch, De Jong & Laan, Rabobank, Evenementenhal Hardenberg / Catering, DPL Licht en Geluid, Brasserie De Markt, Vrieling Adviesgroep, Autobedrijf Juurlink , Bleeker& de Jong dealeroccasions en Studuo 28.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.