pec zwolle gehuldigd na eerste duel

De spelers van PEC Zwolle worden vrijdag na de wedstrijd tegen FC Utrecht gehuldigd voor het winnen van de Johan Cruijff Schaal van afgelopen zondag. De huldiging vindt plaats op het veld.

In de Amsterdam ArenA wonnen de mannen van trainer Ron Jans met 1-0 van landskampioen Ajax. Een historische gebeurtenis voor de club, die zodoende de tweede hoofdprijs in drie maanden tijd wist te pakken. Vrijdag staat de eerste competitiewedstrijd van de Eredivisie op het programma. In het eigen IJsseldelta stadion neemt PEC Zwolle het om 20.00 uur op tegen FC Utrecht. Na afloop van dit duel, vindt de huldiging van de Johan Cruijff Schaal plaats. Blijf dus na het laatste fluitsignaal nog even zitten en juich de spelers en de schaal tijdens de ereronde toe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.