Home / archiefcentraal / pec verhuurt denis mahmudov aan sparta

pec verhuurt denis mahmudov aan sparta

PEC Zwolle verhuurt Denis Mahmudov de rest van het seizoen aan Sparta Rotterdam. De aanvaller kwam afgelopen winterstop over van Topklasser Excelsior’31 uit Rijssen. In Zwolle wist hij in de competitie en beker tot tien optredens in het eerste elftal te komen. Daarin wist hij driemaal te scoren. Mahmudov wordt begin volgende week nog wel medisch gekeurd in Rotterdam.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle: “Het is een goede zaak dat Denis de rest van het seizoen voor Sparta gaat spelen. De kans op speeltijd in het eerste van PEC Zwolle is voor hem minimaal. Ik verwacht dat Sparta bovenin de Jupiler League gaat meedraaien, dat is een mooi podium voor Denis om te laten zien wat hij in zijn mars heeft.”

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.