Home / archiefcentraal / optreden roos blufpand in witharen

optreden roos blufpand in witharen

Op zaterdagavond 30 augustus treedt de sing a songwriter Roos Blufpand op in de Beeldentuin Witharen.

Ze was al eens eerder te bewonderen in Witharen, 30 augustus treedt zij met haar ensemble op om haar nieuwe CD te vertolken.

Met haar warme volle stem en haar enthousiaste bandleden, maakt ze de avond tot een onvergetelijke ervaring. De liedjes, die zij zelf schrijft, variëren van uiterst vrolijk tot diep bedroefd. Het is een genot om dit jonge stel enthousiaste muzikanten aan het werk te zien.

Zij traden in 2013 ook al eens op in de beeldentuin, in het kader van hun Theehuizentour. Nu komen ze met een compleet nieuw programma. Als het mooi weer is kunt u ook nog een wandeling maken in de sfeervol verlichte Beeldentuin. De beeldentuin blijft nog open tot en met 28 september.

De avond start om half acht, de kosten zijn € 10,- per persoon, inclusief een kopje Roos Blufpand thee of koffie. Reserveer tijdig een plaatsje. Dat kan via het telefoonnummer 0523-676272 of per mail naar info@atelierwitharen.nl of via de website www.atelierwitharen.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.