Home / archiefcentraal / open ateliers in het vechtdal

open ateliers in het vechtdal

Het derde open atelier weekend in het Vechtdal wordt gehouden op 30 en 31 augustus. Vanaf 11.00 uur tot 17.00 uur kunt u kennismaken met het werk van 21 kunstenaars uit het Vechtdal.

Wilt u informatie over een techniek of wilt u komende winter een cursus volgen, dan is het bezoeken van de werkplaatsen een aanrader. Bij sommige deelnemers kunt u zelf aan het werk. Bij andere deelnemers kunt u genieten van demonstraties. Op elke locatie bent u welkom en staat er een kopje koffie voor u klaar.

De Rheezer Kamer presenteert het werk van Roel Westerman en Lyda Boekholt. Buiten staan meerdere verrassende objecten van Westerman en binnen hangen een aantal schilderijen van Boekholt.

In Hardenberg nodigen Fred Roest en Anita Meuleman u uit om kennis te maken met hun fotografisch werk. Kunstsuper laat werk zien van Wessel Bezemer. Bij Rianne Leemhuis kunt u kennismaken met haar grafisch werk.

In de expositieruimte van Hardenberg Art in het LOC-gebouw is een kleine tentoonstelling te zien met werk van Betty Stokvisch, Carel Loman, Lora Raskina, Fred Roest en Anita Meuleman en Lyda Boekholt.

Let op: Het Hardenberg Art is alleen op zaterdag tot 14.00 uur open.

Alle namen, locaties en technieken van de 21 deelnemende kunstenaars kunt u lezen in de folder. De folders liggen op campings, bij VVV’s en gemeentehuizen en bij de deelnemers. Ook kunt u hem aanvragen op www.vechtdalkunst.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.