Home / archiefcentraal / ommer bissingh vol vakmanschap

ommer bissingh vol vakmanschap

De dag stond uiteraard vooral in het teken van het palingroken en dat gebeurde natuurlijk weer massaal. Vanuit het hele land kwamen de beste palingrokers naar Ommen om hun kunsten te vertonen en iedereen te laten genieten van echte gerookte paling.

Naast het palingroken mochten ook de ondernemers uit Ommen zich presenteren in het centrum tijdens de Beroependag. Zo stond het Kerkplein vol met motoren, een Amerikaanse auto en een hoogwerker. Ook kon iedereen zelf ervaren hoe bepaalde producten gemaakt worden. Vooral de jeugd kon zich heerlijk uitleven.

Om de dag compleet te maken, was er ook nog een optreden van Amazing Stroopwafels.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.