Home / archiefcentraal / nieuwleusen begint sterk aan bekercompetitie

nieuwleusen begint sterk aan bekercompetitie

Nieuwleusen is sterk begonnen aan het nieuwe seizoen. De zaterdagploeg was met een klinkende 5-1 te sterk voor Balkbrug. Voor de spits van Nieuwleusen was het helemaal een bijzondere wedstrijd. Hij is namelijk woonachtig in Balkbrug.

De ploeg die dit jaar uitkomt in de derde klasse van de zaterdagcompetitie leek eerst veel moeite te hebben met de gasten. Balkbrug voetbalde de eerste helft leuk mee met de thuisploeg. Met rust stond het daarom “nog maar” 2-1.

Na rust nam Nieuwleusen veel meer het heft in handen. De ploeg uit Nieuwleusen leek conditioneel veel beter dan de ploeg uit Balkbrug die al hun kruid in de eerste helft al leek te hebben verschoten. Hierdoor liep de stand dan ook op naar een 5-1 overwinning.

Nieuwleusen en Balkbrug zitten samen bij Avereest en USV in de poule. Het onderlinge resultaat tussen die twee teams was 0-4 in het voordeel van USV. Nieuwleusen leidt de dans door een beter doelsaldo dan USV. Volgende week lijken USV en Nieuwleusen te gaan uitvechten welk team er doorgaat naar de knock-out fase. Balkbrug en Avereest zullen ook tegen elkaar spelen op 26 augustus.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest eerste bekerwedstrijd ASC’62 speelde de eerste bekerwedstrijd uit tegen BWO in Hengelo en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.