Home / archiefcentraal / mooie mensport tijdens jumping de driehoek

mooie mensport tijdens jumping de driehoek

Tot en met 17 augustus 2014 vindt de vijfde editie van Jumping De Driehoek plaats. De mensport neemt een prominente plaats in tijdens deze internationale springwedstrijd in Stegeren/Ommen. Op vrijdagavond 15 augustus vanaf ongeveer 21.00 uur vindt een spannende menmarathon plaats in de prachtige hoofdpiste van de Driehoekhoeve, waar toprijders gaan strijden om de winst. Op zondag 17 augustus rond 14.00 uur geeft meervoudig wereldkampioen IJsbrand Chardon een spectaculaire show voorafgaand aan de Grote Prijs van het Vechtdal. De toegang is gratis.

Spannende menmarathon

Tijdens deze vijfde editie van CSI Ommen zal voor het eerst een spannende menmarathon plaatsvinden. Aan de start van de wedstrijd, volgens de succesvolle opzet van de FEI World Cup Driving, verschijnen de tweespan pony’s, tweespan paarden en vierspan pony’s. De aanspanningen rijden in twee manches een spectaculair marathonparcours, dat ze zo snel mogelijk en foutloos moeten afleggen. Met bekende namen van internationale rijders als Jan de Boer en Aart van der Kamp is een spannende strijd gegarandeerd. De startlijst staat op www.jumpingdedriehoek.nl

Spectaculaire show IJsbrand Chardon

Op zondag 17 augustus rond 14.00 uur geeft meervoudig wereldkampioen IJsbrand Chardon een spectaculaire show met zijn razendsnelle vierspan Lippizaners, waarmee hij zeer succesvol is tijdens de FEI World Cup Driving. De succesvolle menner zal het publiek de kneepjes van het menvak laten zien en met name de specialiteit die nodig is om het vierspan op snelheid te sturen door de hindernissen. Aansluitend aan de show van IJsbrand Chardon begint de Grote Prijs van het Vechtdal, finale 1.55m.

Jumping De Driehoek

De vijfde editie van Jumping de Driehoek vindt plaats van 13 tot en met 17 augustus op De Driehoekhoeve in Ommen (Stegeren). Topruiters uit binnen en buitenland verschijnen aan de start in rubrieken tot een hoogte van 1.55m! Op het wedstrijdterrein rondom De Driehoekhoeve is een ruim opgezet strodorp met gezellige winkeltjes, een kids paddock en een ruime overdekte tribune voor de bezoekers. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooi en sportief evenement van te maken, waarbij topsport en gezelligheid voorop staan! De toegang is gratis. Meer informatie staat op www.jumpingdedriehoek.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.