Home / archiefcentraal / mannen mishandelen fietser langs n343

mannen mishandelen fietser langs n343

In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 augustus rond 00.30 uur werd aan de Van Roijensweg (N343) tussen Bergentheim en Kloosterhaar een 14-jarige jongen uit de gemeente Hardenberg door voor hem onbekende personen mishandeld.

De jongen reed over de Van Roijensweg in de richting van Kloosterhaar toen er een donker gekleurde auto voor hem stopte. Bij de auto stonden twee mannen. Toen de jongen langs fietste werd hij door een van de mannen mishandeld en later nog door een ander die uit de auto kwam. Naast de drie mannen zaten er nog meerdere personen in de auto. De mannen waren rond de 20 jaar oud en spraken mogelijk met een Limburgs accent.

Politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die het voorval hebben gezien of die rondom het genoemde tijdstip in de omgeving van de Van Roijensweg en/of Kloosterhaar een donkere auto met meerdere inzittenden hebben gezien.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.