Home / archiefcentraal / man bewusteloos op fietspad in dalfsen

man bewusteloos op fietspad in dalfsen

Op het fietspad bij een natuurpark aan de Rondweg, tussen de Brinkweg en het strandje, in Dalfsen is in de nacht van donderdag op vrijdag een bewusteloze man aangetroffen. Dat meldt NuVechtdal.nl. De man zou in elkaar zijn geslagen en reageerde niet op pijnprikkels.

‘Een ambulance heeft de man meegenomen naar het ziekenhuis. Bij de jongeman zijn huis zouden die nacht ruiten ingegooid zijn, en zou achter de daders aan gegaan zijn. Vermoedelijk stonden de daders hem even verderop, op dat fietspad bij de Bellingeweer, op te wachten.

Het slachtoffer was kort daar voor nog in staat om vrienden in kennis te stellen van de situatie en kon daarbij ‘De Bellingeweer’ nog noemen als locatie. De verontruste vrienden zijn toen op zoek gegaan en troffen na een lange zoektocht de jongen aan op het fietspad waarna politie en ambulance ter plaatse kwamen.’

Heeft u informatie waar de politie wat mee kan? Laat dit weten via 0900-8844

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.